Oferta noastra cuprinde atit crearea de siteuri de prezentare cit si web site-uri complexe de comert online, de urmarie a comenzilor sau procesare a cartilor de credit in timp real.

Cele mai mici preturi

Puteti avea un web site de prezentate de la pretul de 150 EUR. Web site-ul va avea maxim 15 pagini web iar textul va fi creat de catre dvs. In cazul in care doriti ca web site-ul sa contina mai multe functionalitati programatorii nostri sunt capabili sa raspunda oricaror cerinte. Pentru a primi mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa ne contactati.

3 Modele diferite de web design

Oferta noastra de web design contine 3 template-uri diferite. In acest fel aveti posibilitatea de a va alege modelul de web site dorit. Web designer-ii nostri vor raspunde tuturor dorintelor dvs in cel mai scurt timp.

Optimizare website

Nu este suficient doar sa va creati web site-ul. Acesta trebuie optimizat si promovat astfel incit potentialul client sa ajunga cit mai repede la web site-ul dvs. Pentru aceasta oferim servicii de creare a textelor pentru web site-ul dvs. Pe linga aceasta cream campanii de promovare atit prin banner-e cit si prin link-uri plasate in site-urile partenere.

Hosting gratuit

Toate web site-urile create de noi au gratuit hostingul pe o perioada de un an de zile. Serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate, serverele noastre fiind amplasate in cele mai bune locatii din Europa si din Statele Unite.

Contactati-ne